25 anys treballant per la mobilitat segura

ADEVIC, associació pel desenvolupament de l’educació viària a Catalunya és una entitat sense afany de lucre que treballa arreu de Catalunya des de 1992 en l’àmbit de la seguretat viària a través d’activitats de suport a persones formadores en educació per la mobilitat segura. Es va constituir legalment l’any 2000 per donar suport i millorar els mètodes de treball dels monitors d’educació viàra de Catalunya. Formada com a conseqüència de la trajectòria professional d’una trentena de policies locals catalans que des de principis dels 90 ja es trobaven per unificar els seus esforços, donant caràcter pedagògic a les seves activitats i homogeneïtzant llurs metodologies. De caire assembleari, amb un característic sistema de comunicació i participació, i amb gran ajut de les administracions, sobretot en la formació dels seus membres, es va anar forjant un estil de treball que podem qualificar com els fonaments de l’actual educació per la mobilitat segura a Catalunya.

L’any 2017 hem celebrat el complert 25 anys. El proper 16 de febrer de 2018 donarem per tancat aquest perìode a la jornada “ADEVIC, 25 anys treballant per la mobilitat segura”, que celebrarem a Begues.


ADEVIC, associació pel desenvolupament de l’educació viària a Catalunya es una asociación sin ánimo de lucro que trabaja en Catalunya desde 1992 en el ámbito de la seguridad vial a través de actividades de apoyo a personas formadoras en educación por la movilidad segura. Constituida legalmente en el año 2000 para dar el apoyo necesario

ADEVIC,  es una asociación sin ánimo de lucro que se creó en 2000 para apoyar y mejorar los métodos de trabajo de los monitores de educación vial de Catalunya. Formada como consecuencia de la trayectoria profesional de una treintena de policías locales catalanes que desde principios de los 90 ya se reunían para unificar sus esfuerzos, dando carácter pedagógico a sus actividades y homogeneizando sus métodologías. De caracter asambleario, con su característico sistema de comunicación y participación, y con gran ayuda de las administraciones, sobretodo en la formación de sus miembros, se forjó un estilo de gestión que podemos calificar como los cimientos de la actual educación vial en Catalunya.

El pasado año 2017 cumplimos 25 años. El próximo día 16 de febrero daremos por cerrado este período en la jornada “ADEVIC, 25 años trabajando por la movilidad segura”, que celebraremos en Begues.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s